Hakkımızda

Üniversite Yönetim Kurulunun 14 Temmuz 2021 tarih ve 2021/14-22 sayılı kararı ile Genel Sekreterlik, Daire Başkanlıkları ve Hukuk Müşavirliği bünyesinde görev yapmakta olan akademik/idari personelin maaş işlemlerini yürütmek üzere Personel Daire Başkanlığına bağlı olarak Özlük ve Tahakkuk Şube Müdürlüğü kurulmuştur.

Üniversite Yönetim Kurulu Kararına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Bu kapsamda, kadrosu yukarıda yer alan birimlerde olan akademik ve idari personelin maaş işlemlerinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması, kendisi ve bakmakla yükümlü olduğu kişilere fazla veya yersiz ödeme yapılmaması, geç bildirimler nedeniyle SGK cezalarıyla muhatap olunmaması, insan kaynağından tasarruf etmek ve maaş işlemlerinin düzenli bir biçimde gerçekleştirilmesi hedeflenmiştir.